Forum DMK project - forum użytkowników Strona Główna
 
Rejestracja
 
Forum DMK project - forum użytkowników Strona Główna FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaloguj
 
POMOCY PLZ

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum DMK project - forum użytkowników Strona Główna -> HTML, XHTML, CSS i ECMAScript
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kowal



Dołączył: 28 Cze 2006
Posty: 1


PostWysłany: 28.06.2006 10:45:54    Temat postu: POMOCY PLZ Odpowiedz z cytatem

A wiec mam problem...i od razu mowie dopiero ucze sie jezyka php Smilea wiec :

Na mojej stronie http://www.kowal90.yoyo.pl (prosze wejsc) po lewje stronie jest taki panel co sam stworzylem "M U Z A" pod spodem slownik radia dj'e itp chce zeby to bylo pod soba ale nie umim tego zrobic po drugie chce by po naciosnieciu np. slownik radia dj'e otwieralo mi sie tak jak w wyzszym panelu np strona glowna kontakt download itp. nie umiem tego zrobic. PROSZE niech ktos mi pomoze Smile jak nie tutaj to na gg ---> 7727479


Pozdro,KoWaL
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
 
ForumAdmin
Forum Admin


Dołączył: 22 Gru 2003
Posty: 386


PostWysłany: 28.06.2006 15:50:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie trzeba znajomości php do tak prostej czynności wystarczą podstawy html.
Ponizej daje Ci kod który wklej zamiast tego co tam wpisałeś. Uzupełnij go tylko o linki które maja otwierać.

Kod:
<img src='themes/Fusion3/images/bullet.gif' alt='' title=''> <a href='Tu wpisz link do strony 1' class='side'>Slownik RadiaDj'e</a><br>
<img src='themes/Fusion3/images/bullet.gif' alt='' title=''> <a href='Tu wpisz link do strony 2' class='side'>Opis sprzetu</a><br>
<img src='themes/Fusion3/images/bullet.gif' alt='' title=''> <a href='Tu wpisz link do strony 3' class='side'>Opis oprogramowania</a><br>
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
alex311



Dołączył: 09 Paź 2006
Posty: 2


PostWysłany: 20.10.2006 12:28:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jesli chcesz zeby wyswietlalo się to w nowym oknie musisz jeszcze dodac target="_blank" w tagu <a href..>
_________________
Kredyty bankowe
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość  
hubert
Gość






PostWysłany: 03.06.2009 19:55:44    Temat postu: lua.pl Odpowiedz z cytatem

mam pytanie jak wstawić gotowy html na strone w hostingu lua.pl????
Powrót do góry
 
eropress



Dołączył: 14 Lis 2009
Posty: 4
Skąd: Giżycko


PostWysłany: 14.11.2009 23:42:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jak wstawiasz niegotowy?
Bo chyba czegoś nie łapię... Smile
_________________
Pozdrawia Giżycko, Mazury.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora  
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum DMK project - forum użytkowników Strona Główna -> HTML, XHTML, CSS i ECMAScript Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach